понедељак, 31. октобар 2016.

WHO WHAT WEAR - Miranda Kerr

Pozdrav svima!

Planiram da ovo bude redovna rubrika na mom blogu. Stil poznatih dama...
Prva od njih će biti Miranda Ker, nekadašnji Viktorijin Anđeo, današnja ikona stila. Lično volim njen stil, i redovno obratim pažnju šta je to ona nosila. Mnogo toga možemo naučiti o stilu od Mirande.
Izabrala sam neke od meni dražih autfita. Ne zamjerite ako negdje ona opet bude tema ove rubrike :) jer prosto, ona je vječita inspiracija. Pa uživajte...




Kakoooo divan autfit... Odlično je uklopila denim na denim... To nekada zna jako loše da izgleda, ali Miranda zna znanje. :) Uz to odlično idu ove leopard sandale. Odlučila se za Hermes crnu oversajz torbu, koja je učinila ovu kombinaciju chic kežual. I naravno, odlično je iznijela.




 Jednostavno a chic. Dokaz da crna i teget nekada idu odlično. Izblijeđeli, poderani džins je odigrao možda i glavnu ulogu da bi razbio kombinaciju i dao taj edgy momenat.




Evo, kako je ona iskombinovala čizme preko koljena, koje su par sezona unazad u trendu. Pa, ako vam se  dopada, možete iskombinovati slično, sa onim što vi imate u svom ormaru.





Ovu kombinaciju ću obavezno da kopiram! :) Imam maslinaste pantalone, sličnu majicu, crne kratke čizmice, crnu bajker jaknu, i bordo torbu, sličnu njenoj. Pa možda i budem slikala taj autfit.


Hoću ovakvuuu jaknuuu :)




Još ovaj autfit, za kraj ovog posta. I definitivno sam vidjela da moram makar još jedan post posvetiti Mirandi. Bila sam u problemu koji izabrati... Zaista teško. I u ovoj kombinaciji nema zamjerke. Ista jakna, samo ovog puta uklopljena sa kožnim pantalonama. Zna kako da se igra sa različitim materijalima a da to ispadne i više nego odlično. Bravo za Mirandu!

Nadam se da vam se izbor dopada! Do sledećeg posta!

10 коментара:

  1. Zanimljiva tema posta!
    Zelim ti puno srece u daljem blogovanju :)

    Ako zelis,pogledaj mooj blog
    girlsstuffblogg.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. naravno da mi se dopada izbor kada je Miranda u pitanju!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/10/bfw-esprit-sportina-fashion-and-fun.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  3. Your blog is wonderful and I am following you.
    I hope you follow back - it is fun to
    support new bloggers!
    Best wishes, Mimi
    http://inmyprimetime.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...