уторак, 23. мај 2017.

Zaful wishlist

Pozdrav svima!

Evo me sa još jednom wishlistom! Ovog puta sa sajta ZAFUL. Moram vam reći da sam prezadovoljna sa saradnjom sa ovim sajtom!

 I da vas obavijestim da sledećeg mjeseca ovaj sajt proslavlja treću godišnjicu svog postojanja! Moram priznati da su za samo tri godine postojanja postigli veliki uspjeh! I sigurna sam da će nastaviti uzlaznom putanjom i proslaviti još mnogo godišnjica, i zaista im želim sve najbolje! Imaju tako divan i ljubazan tim!
Mislim da su se za tako kratko vrijeme izdvojili u tako velikom broju sličnih sajtova! Zaista, svaka čast!

Takođe, da vas obavijestim o brojnim iznenađenjima koje su pripremili za vas,  kako bi vam uljepšali kupvinu, značajno umanjiti iznos iste, ili dobijete neki poklon. Odlično, zar ne?!

Tokom proslave godišnjice dostava će biti besplatna na sve artikle sa sajta, bez obzira na to koliki je iznos narudžbine ( inače se plaća kada je narudžbina ispod $30, tako da se bolje isplati da ubacite još nešto u korpu i ne plaćate poštarinu:)).
Takođe, tokom godišnjice na početnom baneru na sajtu će biti brojni kuponi sa popustima, kojima ćete umanjiti iznos narudžbine, što je više nego odlično! Volim kupone sa popustima! :)
I za one koji vole nagradne igre, biće i toga! Biće par igara, sa jednostavnim koracima, i možda budete srećne ruke i osvojite neku lijepu nagradu! Kao i utješne nagrde, bonus poeni, vaučeri sa popustom i sl. Takođe volim da učestvujem! I često sam bila srećne ruke! Pa probajte, možda se i vama posreći.
Takođe i popusti na dnevnom nivou, na određenim artiklima i tako cijele godine, dok ne traju zalihe.
I još mnogo toga su nam spremili, u ime proslave, zahvalnosti i kako bi nas usrećili! Pa, bacite pogled!
Najviše se isplati za nas kupce da kupujemo tokom sniženja, praznika, godišnjica i slično. Pa, ne propustite priliku da kupujete dosta za što manje novca.


A sada da vam pokažem neke moje favorite! :)                                                                floral print open back romper

                                                        ruffle hem floral holiday dress with belt

                                                             mini smock sleeveless floral dress
                                                         floral crop cami top with side slit pants
                                                        striped embroidered cold shoulder top


A ovdje imate predivne maxi haljine, pogledajte:

                                                                     bodycon maxi dress
Do sledećeg posta!

4 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...