недеља, 11. јун 2017.

Cactus - Zaful

Evo me opet:)

Večeras sam riješila da izbacim još jedan post!
U ovom postu ću vam pokazati ovu presklatku majicu sa sajta ZAFUL. Kaktusi su sada dosta zastupljeni kao print, i kada sam ugledala ovu majicu, riješila sam da je naručim. Kraća je, ali mi ne smeta, a materijal je baš lijep, prijatan, mekan. Takođe, na sajtu imaju majicu i ucrnoj boji. I vidjela sam da imaju još neke preslatke majice sa kaktusima.
Možete je naručiti OVDJE.
Cijena je samo $ 11.49.

Zaful 3rd Anniversary blog giveaway


My dear followers, there are some news I would love to share with you guys. One of the biggest online fashion store Zaful is now celebrating their 3rd anniversary.

I'll checked out the details about this anniversary blog giveaway. TBH, It's quite awesome. The link to their blog is over here: https://zafulofficial.wordpress.com/

Who doesnt love giveaways? Go to their blog and take a look. I would be very happy if you tag my name【My sweet escapeafter participating the giveaway event. Zaful will choose a couple of winners after the event and give out huge rewards!


Many thanks!

















Kako vam se čini? :)

Kliknite ovdje, imaju odličan izbor haljina:

                                                bodycon maxi dress

Do sledećeg posta!

2 коментара:

  1. Predivna je. Ja lično volim kaktuse tako da :D. A što se tiče dužine ne djeluje mi kao da je prekratka :), naprotiv, djeluje mi jako ok i čak šta više predivno ti pristaje.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...