понедељак, 17. јул 2017.

Pink wool coat - Rosegal

Evo još jednog posta večeras!
Ali ovog puta je u pitanju sajt Rosegal. Našalost, na sajtu je bio ostao još samo ovaj. Materijal je odličan!
Model je oversize, i ima ovaj veliki kaiš, koji nije povezan, tj. nema one ručkice kao na ostalim, kako bi bio povezan sa kaputom. I pravo čudo je da miriše! Uglavnom stvari imaju neprijatnije mirise, manjeg ili jačeg inteziteta. Ovaj miriše, i to jako, čak i poslije pranja. Eto, to je nešto čemu se nijesam nadala, i mislila sam da je nemoguće. :) Jedino, eto, što ima jedna žućkasta veća linija, na prednjoj strani, od stajanja, čega li već. Mislila sam da će se maći posle pranja, ali nije. Ne znam šta da uradim po tom pitanju! Neko mi je predložio da zašijem čipku preko toga, ali nijesam sigurna. Imate li neku ideju?
Na slikama je dosta tamniji, dok je na sajtu realna boja, pa pogledajte.
Ako se kojim slučajem restokuje ovaj kaput na sajtu, možete ga naći OVDJE.







Pogledajte divan izbor haljina:

                                                                  strappy black dress  

Do sledećeg posta!

4 коментара:

  1. I pored toga što je pinki (inače ne volim ni jednu kombinaciju roze) dopada mi se njegov kroj i to što je jednostavan, a u isto vrijeme mi djeluje elegantan. No, pored boje, ne dopada mi se materijal. Jedne godine sam imala sličan i vremenom je bio pun onih kuglica. Stvarno me zanima da li će biti slučaj i sa ovim. Piši, molim te, kada ga budeš nosila neko vrijeme. Znam da Rosegal ima super stvari pa se nadam da će i ova da bude super :D
    Želim ti lijep dan.

    ОдговориИзбриши
  2. lovely color! :)
    http://xoxoclaudia.blogspot.de/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, jako mi se dopada.


    https://stroongana.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam baš uspjela vidjeti tu žutu liniju. STvarno nemam ideju čime to da ukloniš. Najbolje ti je da ga odneseš na kemijsko čišćenje, oni će znati najbolje :)

    MMara

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...