понедељак, 14. август 2017.

Off Shoulder Maxi Dress - ZAFUL

Pozdrav svima!
Večeras ću vam pokazati dvije duge cvjetne haljine koje sam naručila na sajtu ZAFUL   .
Iako su obje sa cjetnim printom, i to krupnijim cvjetovima, opet su različite haljine, i što se tiče modela kao i inteziteta boja. U svakom slučaju, obje su predivne i nikako ne mogu da zaključim koja mi se više sviđa.
Što se tiče ove haljine, ona ima dvije deblje bretele koje se ukrštaju i možete da podešavate, može da bude skroz unakrsno baš  blizu vrata, može da se rastegne i budu pa skoro gola ramena i može da se spusti da budu gola ramena. Što se materijala tiče, moram priznati da sam očekivala više od ove haljine, tj. materijal i nije baš neki kvalitet. Takođe, iako haljina nije baš tanka, nema postavu pa je malo prozirnija. Bolje je ako obučem veš u boji kože, ali znate ono kad ste na svjetlosti... e baš to ne volim. Volim da sam bezbjedna i da imam postavu na svakoj haljini ili suknji :). Nego, to ću već riješiti kod krojača. Ima dva šlica sa bočne strane. Naručila sam u L veličini, i savršeno pristaje(inače sam M). A što se izgleda tiče, i kako stoji, haljina je zaista predivna. Malo sam se razočarala kvalitetom, ali dobro, može da prođe.
Mislim da je odlična za plažu. Pa evo linka OVDJE.

Takođe, imam jedno malo iznenađenje za sve moje čitaoce. Ljudi sa sajta su bili divni i dali su mi ovaj kupon sa popustom za sve vas:

                                                     Zafulxie10 

Pa uživajte u kupovini!



  







Ubrzo i novi post sa drugom haljinom!

1 коментар:

  1. Beautiful!
    Kiss

    Nuovo post sul mio blog!
    Ti aspetto da me se ti va!
    http://lamammadisophia2016.blogspot.it

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...